Cookie- og persondatapolitik for Lomholt Lex
 

Hjemmesiden er ejet og publiceret af

Lomholt Lex v. Annemette Lomholt Gade
Lysalleen 7 G
4000 Roskilde
Telefon: 6051 7406
Email: Annemette@lomlex.dk

CVR nr. 39393301

Her kan du læse mere om, hvilke data der indsamles om dig via min hjemmeside. Det drejer sig om de data, du selv afgiver, hvis du f.eks. benytter kontaktformularen samt de cookies, som hjemmesiden anvender.

 

Når du besøger min hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Jeg har stor respekt for dine data, og jeg har forsøgt at minimere indsamling af dine data mest muligt ved opsætning af hjemmesiden.

 

Cookies
Min hjemmeside anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer. Hjemmesiden anvender alene funktionscookies, idet jeg ikke anvender cookies fra tredjeparter, som f.eks. Google Analytics og Facebook.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Vær opmærksom på, at sletning/blokering af cookies kan gøre, at hjemmesiden fungerer mindre godt på din enhed. Bemærk også at visse funktionscookies ikke kan slettes/blokeres. Disse cookies indsamler ikke persondata, men medvirker blot til at hjemmesiden fungerer.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter hjemmesiden indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, det vil sige et almindeligt besøg på hjemmesiden, samt hvis du selv udfylder informationer via kontaktformularen. 

 

I det omfang du selv indtaster informationerne og ved denne handling giver dit samtykke hertil, behandles: Navn og e-mail. 

 

Sikkerhed
Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål
Oplysningerne bruges jeg til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at svare på din henvendelse. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indholdet på hjemmesiden.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der kræves i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem i øvrigt, når jeg ikke længere har et sagligt formål til opbevaring. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

 

Jeg benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Det drejer sig f.eks. om WIX, Unoeuro og Microsoft, som hoster min hjemmeside og e-mail. 

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Jeg har indgået databehandleraftaler med mine IT-leverandører for at sikre beskyttelsen af dine data. 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Annemette@lomlex.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

INFO & KONTAKT:
Lomlex v. Annemette Gade

Lomholt Lex IVS


Lysalleen 7G

4000 Roskilde

CVR-nr. 39393301

annemette@lomlex.dk
Tlf. (0045) 60 51 74 06
kl. 9:00 - 15:00

© 2019 Lomlex